Sådan finder du den rette hosting udbyder

Skal du have hostet en hjemmeside? Måske din private hjemmeside eller for din virksomhed. Uanset hvilken situation du står i, er det vigtigt at finde den helt rette løsning, når det kommer til hosting. Der er nemlig ingen grund til at betale en dyr sum i hosting, hvis du ikke bruger halvdelen af de funktioner, der er. Det kan også være, at din hjemmeside virker langsom, hvorfor det kan være en fordel at opgradere til en hurtigere og bedre hosting. Her på siden gør vi dig klogere på, hvordan du finder den rette hosting udbyder.

Hvad er dine behov for hosting?

Inden du kan træffe det rette valg, når det kommer til hosting, skal du kende dine behov. Skal hjemmesiden være stor med mange hundrede sider, eller skal der være få sider? Måske skal der være mange store filer på hjemmesiden? Du skal vælge din hosting ud fra, hvad din hjemmeside skal bruges til. Har du allerede et bestemt CMS system i tankerne, så kan du også overveje dette, når du skal vælge hosting udbyder. Sidst men ikke mindst er det selvfølgelig også nødvendigt at kigge på prisen. Markedet for er for mange uigennemsigtigt. Nogle betaler flere hunrede kroner om måneden, mens nogen betaler langt mindre. Vælg den rette løsning for dig.

Hvad siger andre?

Ligesom når du generelt køber ting, bør du kende til det firma og det produkt, du køber. Undersøg hvad nuværende og tidlige kunder siger. Denne information vil du kunne finde på Trustpilot, på Facebook og på Google. Det er meget vigtigt i forhold til hosting, da du hurtigt vil kunne danne dig et overblik over nedetider med mere, samt hvordan kundeservicen er. Når du skal vælge udbyder inden for hosting, bør du vægte en god kundeservice højt. Det går ikke, at der er problemer med hjemmesiden hele tiden. Derfor er det vigtigt, at du hurtigt kan få hjælp, hvis nu der er noget galt.

Det bør du kigge efter

Når du skal sammenligne de forskellige ydelser hos hosting udbyderne, kan du med fordel kigge på en række forskellige ting. Først og fremmest bør du naturligvis kigge på, hvor meget plads der er. Ønsker du at have e-mail på dit domæne, så kan du også tjekke, hvor mange email-konti, du kan lave. Nogle har ubegrænsede, så det er jo kun en bonus. En anden essentiel ting som du bør kigge efter er, hvor meget trafik du kan have på din hjemmeside. Denne grænse vil være ligegyldig for mange, men skal du have mange besøgende på samme tid, så kræver det en habil server. Få styr på dine behov, så bliver det også meget nemmere for dig at finde det rette sted at hoste din hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *